"De Arcade"

De kapsalon is gevestigd in Woonzorgcentrum De Arcade.

U vind ons direct naast de ingang links.


De Arcade is gelegen op een A-locatie in Ermelo. Er is altijd levendigheid in de buurt van De Arcade. Denk daarbij aan het winkelende publiek, de bosrijke omgeving, het uitzicht op de molen en het terras van het nabijgelegen restaurant.

 

Dit alles is te zien vanuit de woonkamers en vanaf de mooie én veilige balkons. Ook praktisch zijn de vele faciliteiten op loopafstand, zoals de winkels aan de overkant van de weg. In De Arcade zijn zeven woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben. Zo’n woongroep heeft alles weg van het wonen in een gewoon woonhuis met een riante, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers.

 

Op de begane grond bevindt een kapsalon, een bibliotheek en een ontmoetingsruimte. In de ontmoetingsruimte treft u elkaar voor een kopje koffie of kunt u meedoen aan een activiteit. In de tuin naast de ontmoetingsruimte staan moestuinbakken. Hebt u groene vingers? Dan kunt u in de zomer meehelpen met tuinieren. Naast De Arcade is een park waarin een wandelpad is aangelegd. Ook staan er tuinbankjes waarop u samen kunt genieten van de buitenlucht.